Celem projektów było podniesienie praktycznych kompetencji pracodawców i pracowników firm gastronomicznych w regionie Dolnego Śląska. Działania szkoleniowe pozwoliły na lepsze przygotowanie tych firm do profesjonalnej obsługi różnorodnej grupy konsumentów z całego świata w ramach Euro 2012. Szkolenia dotyczyły m.in.: systemu zapewnienia bezpieczeństwa żywności, jakości bezpośredniej obsługi klientów, podniesienia kompetencji językowych i informatycznych, standardów żywienia, technik kucharskich, zasad planowania i obsługi imprez okolicznościowych, obsługi konsumenta, poznania zasad serwowania wina i kawy. Ogółem przeszkolono blisko 1150 pracowników gastronomii z ponad 50 firm. Wartość czterech projektów ogółem to ok. 300 tys. Euro.
Więcej:
Niezbędnik językowy gastronomia angielski
Niezbędnik językowy gastronomia francuski
Niezbędnik językowy gastronomia niemiecki
Niezbędnik językowy gastronomia włoski
Projekty zakończone sukcesem.
+012-345-6789
info@example.com
Mon-Sat 9:00 - 7:00