[siteorigin_widget class=”bcn_widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
Od tysięcy lat chleb stanowi dla ludzi podstawowy składnik pożywienia. Przepada się za nim na całym świecie, ponieważ dobrze smakuje, jest pożywny, względnie tani i dla wielu wręcz niezastąpiony. Piekarz zajmuje się wytwarzaniem wszystkich rodzajów pieczywa – chlebów, ciastek, wyrobów na bazie jajek oraz masła. Jego miejscem pracy są średnie oraz duże zakłady produkcyjne. Charakter tego zawodu wymaga, aby przywiązywać szczególną uwagę do przepisów prawa pracy, zasad BHP, reguł ochrony środowiska oraz regulacji gwarantujących przestrzeganie jakości.
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]